Att sova som en prinsessa…

Halloj Finingar,

Hoppas allt är bra med er denna onsdagseftermiddag.

Själv har jag sovit som en prinsessa. Å jag är såååå tacksam. I ren desperation tog jag igår 2 av mina ångestdämpande tabletter ca 30 min innan jag skulle gå & lägga mig.
Jo, 2 tabletter, för att Dr Jan har sagt att jag får ta 2… detta då 1 tablett inte hjälper mot mina ångestattacker.

Så 2 tabletter intogs… & jag gick & lade mig… Dock hade jag mycket svårare än vanligt att komma till ro, så min ljudbok fick ticka i 45 minuter innan jag somnade. Men jisses, jag har bara vaknat TVÅ gånger i natt. Helt fantastiskt.

halleluja

När jag vaknade första gången & kikade på klockan & insåg att den var 04.25, så somnade jag om med ett leende på läpparna. Nästa gång jag vaknade var klockan ca 07.30 & då tänkte jag att detta inte var sant! Men då klockan var strax efter midnatt när jag gick & lade mig ville jag inte riktigt gå upp, bara för att jag sovit nästan 8 timmar… utan jag tänkte att nu när jag ÄNTLIGEN fått sova, så tänkte jag se om det var så att jag behövde mer vila… vände på mig & kramade den svala kudden & slocknade på stört.
Vaknade nästa gång vid halv elva…

Å jag älskar tanken på att få ha sovit ordentligt…. har dock varit lite matt idag. Men tacksamheten över att ha fått sovit ordentligt överglänser allt.

Ikväll skall jag promenera ner till mamma & pappa för att tillsammans med dem kika på när Robin spelar match.

Kram på er.

// Pernilla

 

Leave a reply