Bakfull…

Halloj Finingar,

Hur har ni det så här den andra advent?

Jag är en smula groggy & yrslig…. detta då jag igår hade en grym ångest under eftermiddagen & kvällen. Så jag fick ta 2 st Oxascand (ångestdämpande medicin). Men det tog nästan 1 timme innan ångesten började klinga av….
Å då jag tog Oxascanden strax efter kl 18, så ville jag att den skulle sluta verka innan jag tog min sömntablett… & det tar ca 5 timmar. Så för att vara på den säkra sidan, tog jag inte min insomningstablett förrän strax innan kl 24.

Så idag var jag ett smärre vrak när jag vaknade, känns nästan som om man är bakfull! Jag är yr i huvudet (som jag kan vara när jag tar mina insomningstabletter) & känner mig groggy & helt slut. Det känns i kroppen som om jag varit på gymmet i natt. Men jag måste ta itu med dagen, om än lite senare än tänkt… :-)
Tänkte att jag skulle ta mig ut på en kortare promenad, så jag får lite frisk luft & dagsljus. Var ju inte ute något igår… Men var å andra sidan produktiv & gjorde klassisk knäck, saltlakritsknäck & nutellafudge.

Men när jag piggnat till & fått ordning på min lekamen, så ska jag åxå sätta mig ner & göra en lista över;

  1. Vad som lindrar min ångest – å vad jag skall prova för att se om det lindrar
  2. Strukturera upp mina dagar – för att lättare komma tillbaka efter ett utmattningssyndrom, så har jag läst att man skall försöka äta regelbundet, gå & lägga sig & gå upp samma tid varje dag. Så jag tänkte göra en sån lista, där jag åxå skall lägga till 2 st “att-göra-punkter” för varje dag. Detta för att utmana mig själv… dessa att-göra-punkter, skall ju vartefter utökas.

Kommer så klart att dela med mig av dessa här på bloggen!

Men nu – på med kläder & ut i friska luften.

Kram på er

// Pernilla

Leave a reply