Bakslag…

Halloj Finingar,

Hoppas att ni haft en härlig måndag.

Själv har jag kämpat med ett bakslag… som förmodligen är orsakat av att jag gjort lite för mycket i helgen. Det har varit många människor, lite sömn & mycket intryck. Men det har gett så oerhört mycket positiv energi att jag bestämt mig för att bakslaget inte ska få påverka mig negativt!

en måndag i soffan

Dagen har därför tillbringats i soffan, med en ny ljudbok… Jag började ju lyssna på “Konsten att höra hjärtslag”, som fått så himla bra recensioner… Men den var lite för snurrig för mig just nu. Så jag har lagt den åt sidan ett tag & lyssnade istället, idag färdigt på en bok i “feelgood” genren istället: “Inte riktigt enligt plan”, av Denise Rudberg & Hugo Rehnberg. Kan varmt rekommendera den.
Dock tog den slut idag, så jag har nu börjat lyssna på en ny bok i samma genre, nämligen “Äta kakan & ha den kvar” av Krstin Emilsson.

Sedan lääääänge, åtminstone ett par år tebax, har jag haft svårt att läsa böcker. Jag kommer på mig själv med att bara läsa var tredje, var fjärde rad & jag har galet svårt att koncentrera mig på själva läsandet. Å när jag sedan läst klart boken kan jag inte berätta för andra vad den handlat om. Å det beror väl på att jag varit stressad, men jag har skyllt på min Hypotyreos. Men ljudböcker är ett bra substitut… så jag har lyssnat på ett antal ljudböcker sedan jag blev sjukskriven. I början var det svårt att stänga ute allt annat & bara lyssna på boken, utan att låta tankarna vandra iväg… Men det blir lättare & lättare att koncentrerat lyssna. :-)

Det är något speciellt med att ligga under min mysfilt, med en kopp té, lyssna på ljudbok & se snön virvla utanför fönstret.
Hade mer än gärna gått ut en sväng idag. Ett par timmar mitt på dagen lyste solen & det slutade snöa.. då riktigt kröp det i benen. Men resten av min kropp orkade inte. Så jag sparar det & hoppas på en bättre dag imorgon. :-)

its the little things in life

Ikväll åkte André till sin pappa & skall vara hos honom denna vecka… Robin & Belinda åker hem till Ronneby imorgon bitti…Å ikväll är de med André & hälsar på pojkarnas farmor tillsammans med sin pappa.
Det kommer att bli så tomt efter dem allihop. Som alltid. Men André kommer ju tillbaka nästa måndag. Robin & Belinda ser jag ju SENAST till jul. Hoppas dock kunna ha råd att åka ner & hälsa på dem innan dess, så jag får se Robin spela en hemmamatch innan jul. Vill dock se vad min sjukpenning blir först…. jag behöver ju åxå serva & byta bromsar på min bil…

Nu skall jag sjunka lite djupare ner i soffan ta en andra Oxascand & se om 2 tabletter kan bota den ångest som härjar i kroppen just nu… det är en sån dag… som så ofta med bakslagen. Att jag behöver medicinera för att få bort ångesten.

Kram på er & ta hand om varandra

// Pernilla

Leave a reply