En mysig onsdag i snökaoset…

Halloj Finingar,

Hoppas att ni inte drabbats alltför hårt av snökaoset som just nu råder i huvudstaden.
Jag som sjukskriven höll mig inomhus igår… så det var rätt lätt att hålla sig undan snökaoset. Jag var ganska trött på förmiddagen. Detta trots att jag sovit i 12 timmar (!!). Jag gick & lade mig kl 21 i tisdags kväll & satte klockan på ringning till 07.00 igår morse… men jag hörde inte ens klockan. Måste ha stängt av den i sömnen… vaknade till liv vid kl 09.10, konstaterade att jag sussat gott i 12 timmar & masade mig upp.
Jag hade en tid med rehab coachen kl 14:30 igår eftermiddag, men Tessan smsade & meddelade att hon bokat av pga snökaoset. Så helt plötsligt var hela dagen fri… inte för att det gav mig mer energi. Men efter min 12 timmars skönhetssömn & sen få hela dagen tom gjorde att jag kände en känsla jag inte kände igen; känslan av behagligt lugn & känslan av att vara utvilad i en skruvad kombo.

På eftermiddagen ringde Dr Bo & meddelade att han behövde ställa in vår kommande tid den 22 november, men han undrade om jag kunde komma på en återbudstid, som idag. Å absolut… så jag har idag på morgonen varit & träffat Dr Bo.

För att detta inte skall bli världens längsta inlägg, så återkommer jag senare med ett mer specifikt inlägg om mitt möte med Dr Bo.

På vägen hem, passerade jag, som vanligt Humlegården… som var vacker även i snöskrud;

humlegården i snö

Då jag fortfarande inte är så himla bekväm med att åka t-bana i rusningstrafiken, med folk som står som packade sillar i tunnelbanevagnarna & allt kackel, alla dofter & all stress, så pluggade jag in min ljudbok både på vägen in & på vägen hem. Å när jag kom hem käkade jag lite brunch, fortfarande lyssnandes på ljudboken. Den är sååå mysig & lite skojig med en del igenkänningsfaktor, så det var svårt att lägga den ifrån sig. Den fick till & med följa med på en eftermiddagspromenad.. vågade inte gå 5 km rundan, då en del av den går på vägar som nog inte plogats, så tänkte jag ta en kortis. Den på ett par km “runt berget”, där vi bor. Detta för att jag skulle kunna gå ut & gå på bilvägen om det var oplogat på trottoaren… men det gick alldeles utmärkt att gå på trottoaren… den var hyfsat nedtrampad. Så jag förlängde promenaden en smula & den slutade på drygt 4,5 km. Å det var så lugnande att gå där i solskenet & småfnissa åt alla roligheter i boken..
Men dagens höjdpunkt var ändå de två underbart söta snögubbar jag hittade på vägen. Den ena hade både mun & halsband av rosa paljetter… & den lilla hade ögon & knappar av samma rosa paljetter…  galet söta & glammiga snögubbar. :-)

snögubbar

När jag kom hem från promenaden, så hoppade jag i duschen & satte mig sen vid köksbordet & målade naglarna… så klart med ljudboken på. Jag tror att jag totalt lyssnat ca 4 timmar på min ljudbok idag.

Nu skall jag göra kväll… snart dax att värma lite mat & sen bänka sig framför hockeyn! Djurgården tar emot Frölunda ikväll.

Kram på er

// Pernilla

Leave a reply