Har samlat familjen…. #lycka

Halloj i Snöovädret,

Gillar ni snö? Jag tycker att den vita snön lyser upp i mörkret… & jag älskar vintern, så länge snön får ligga kvar. Som de flesta andra har jag svårt när det bara är grått & slaskigt. Men om det skulle komma 30-40 cm snö & vara 3 eller 23 minusgrader gör mig ingenting!

vinterlandskap

I fredags var jag på Oscarsrevyn tillsammans med mina föräldrar, min faster & farbror som är på besök från Malå & deras son & svärdotter (som står i begrepp att lämna huvudstaden för Umeå)… En supertrevlig kväll, med en god middag, där även Tessan var med. Revyn var åxå väldigt rolig & i många sekvenser träffsäkert aktuell. Det blev många skratt! Jag kan varmt rekommendera er att gå & kika på den.
Men det blev sent i säng, då mamma, pappa, min farbror & faster & jag valde att gå & ta ett glas vin efter showen. Jag var nog inte hemma förrän närmare 02.30, så det var en låååång dag för mig som inte är van vid så långa dagar i så stimmiga miljöer.

Så jag var väldigt trött när klockan ringde 08:00 igår, men det var inga svårigheter att komma upp. Jag skulle ju få åka till Bromma flygplats & hämta Robin & Belinda som kommit hem för några dagar… Jag blev alldeles tårögd när jag såg dem komma ut från terminalen. Dels för att jag längtat så efter dem & dels för att jag vill ha alla mina nära & kära RIKTIGT nära just nu.
Å när mina barn inte heller är så förtjusta att prata i telefon, så blir det inte så mycket längre samtal än att man ringer & frågar hur de mår & vad de gjort. Så nu skall jag passa på att njuta, när de alla är hemma…
Dock så har jag gjort väldigt klart för Robin & Belinda att jag är glad om de vill offra tid på en fika eller nåt med mig. Resten av tiden hemma i Stockholm, vill jag att de spenderar med sina kompisar (& Belinda måste så klart hänga med sin familj). För mig är det viktigt att de håller kontakten & försöker träffa sina kompisar så mycket som möjligt när de väl är hemma i Stockholm…

Igår var vi dock alla (utom Belinda) & åt middag hemma hos mamma & pappa. Så himla mysigt att vara samlade alla… äta gott & bara vara. Men jag var helt slut både fysiskt & psykiskt. Så när Tessan skulle promenera hem strax innan kl 23 gjorde jag henne sällskap. Robin skjutsade hem André & Jossan till oss, för att sen åka vidare & hämta upp Belinda som varit på födelsedagsmiddag.

Nu är klockan snart 12.30 & André & hans flickvän drog iväg & jobbade tidigt i morse. Robin & Belinda kom upp strax efter 10, slängde i sig frukost & skulle sen iväg på en shoppingtur. Som tur var, råkade jag ha kvar Robins vinterskor här hemma… så nu fick han nå varmt på fötterna innan de drog iväg. Med -0,5 grader & lätt snöyra ute är sneakers inte det bästa valet 😉

Idag lär det inte bli så många knop. De sista dagarna tar ut sin rätt känner jag & jag är trött i HELA kroppen. Men jag skall försöka att dammsuga av i köket. Tänkte åxå att jag kanske skall försöka tvätta av alla sommarskor & ställa undan dessa till förmån för vinterskor. Men mer än så vet jag inte om jag orkar idag… så detta blir nog en stor del av dagens utsikt:

utsikt

Kram på er… & glöm inte broddarna nu när det kan vara halt ute.

// Pernilla

Leave a reply