Så evinnerligt trött idag…

Go kväll i stugorna,

Har ni hunnit vänja er vid snön än? Har ni fått på vinterdäck & skottat alla uppfarter som behöver skottas?

Idag har jag varit trött… så där galenpannatrött att jag inte orkat företa mig ett skvatt!
Jo, jag skjutsade Robin & Belinda till Bromma flygplats tidigt i morse. Deras flyg gick kl 08.10 & p g a rusningstrafiken, så åkte vi hemifrån redan kl 06.15… Det var köer redan från vår påfart & trots att sträckan hemifrån mig till Bromma flygplats är 25 km tog det över 1½ timme… Jag släppte av dem utanför entrén ca 20 min innan planet skulle lyfta. Å jag är lite ledsen att jag inte hann krama om dem, utan fick tjoa hejdå medan de plockade ut sina grejor ur bagageluckan. Men de hann med flyget & det är huvudsaken. <3

när tröttheten aldrig tar slut

När jag kom hem, så åt jag frukost. Sen däckade jag på soffan… & där låg jag & slumrade av & till ända fram till ca kl 16, Då klädde jag på mig & åkte ner till mamma & pappa för att lämna tebax deras bil, som jag fick låna för att skjutsa ungdomarna i morse. Jag har ju ännu inte bytt däck på min bil… har mina vinterdäck på jobbet & orkar inte riktigt åka dit & hämta dem. Så jag har frågat om André kanske skulle kunna hjälpa mig att hämta däcken & byta dem åt mig.

Mamma ligger nerbäddad sedan igår med över 38 graders feber, så jag stannade inte hos dem.. utan hjälpte dem att skotta av deras veranda, sedan promenerade jag hem. <3 Lilla mamma, hoppas du kryar på dig snart. <3
Så jag har i a f fått en 15 min frisk promenad & 20 min styrketräning av skottandet. Det var riktigt frisk & härlig luft ute när jag traskade hemåt, så det var lite frestande att gå en omväg. Men jag struntade i det… hoppas ha lite mer energi imorgon.

Imorgon har jag möte med en rehab coach på eftermiddagen. Det får vi genom en försäkring via jobbet. Som jag förstått det, så skall hon prata med min närmaste chef, vår personalchef & mig separat & tillsammans för att se vad som behövs & hur jag fortast möjligt skall komma tillbaka till mitt arbete på 100% igen.
Såå det skall bli spännande.

hälsa är en tillgång

Nu skall jag nog gå & lägga mig.

Suss gott på er finingar

Kram Pernilla

Leave a reply