Träffade Dr Jan för 3e gången på 4 veckor…

Go kväll finingar,

Hur har ni det i det snöblandade regnet som piskar mot fönstren?
Jag blev väckt av att min mamma ringde kl 08:30 i morse…. detta för att meddela att jag fått en tid till läkaren kl 10.45. Min sjukskrivning går ut den 6 november, på söndag & jag är långt ifrån bra.

Dr Jan tittade på mig & frågade hur det var med ångesten…. långt ifrån bra, svarade jag sanningsenligt. De där attackerna när jag blir skakis i hela kroppen är vedervärdiga för de kan sitta i, i flera timmar. Å jag upplever att trycket över bröstet är kraftigare än tidigare. Så vi kom överens om att jag skall dubbla min dos ångestdämpande tabletter & inte försöka vara “duktig” & klara mig igenom ångestattackerna utan tabletterna.
Å så sjukskrev han mig ytterligare 3 veckor.

Efter läkarbesöket blev det ett besök på Fitness24Seven som ligger i samma centrum som vårdcentralen, Hallunda Centrum. Jag har gymkort där, men har inte varit där på länge… men tänkte att nu när det är så grymt tråkigt väder ute, kanske jag kan köra 30 min crosstrainer istället. Sagt & gjort… 30 min crosstrainer blev det! Var sååå stolt över mig själv när jag klev av. Det kändes riktigt skönt.

me at the gymcrosstrainer nov

Sen blev det prommis hemåt… i motvind, med “småspiksregn”.
Åt en tallrik med extra proteinrik gröt när jag kom hem. Sen blev det stretch & dusch…

Sen ringde Robin… så himla härligt att höra hans röst. Vi har inte pratat på nästan 14 dagar utan bara smsat sporadiskt… & mitt mammahjärta blir oroligt när han inte svarar & sen inte ringer tebax. Men nu har vi pratat en lång stund, då han ringde från spelarbussen, på väg på bortamatch. Så nu har vi pratat en stund & gjort lite planer för när han kommer hem till helgen.

Som vanligt när jag har tränat på ordentligt, så får jag en evinnerlig spänningshuvudvärk. Så jag låg på soffan & blundade när André kom hem. Å mitt förslag till middag dög inte, så han tog saken i egna händer & stekte pannkakor. :-)
Efter middagen lade jag mig på soffan igen & där har jag sovit.. blev supertrött efter dagen… så nu vankas John Blund.

Skall träffa psykologen Dr Bo imorgon kl 9, så det blir till att kliva upp tidigt.

Natti natti på er

Kram Pernilla

Leave a reply